Memphis Film & Television verwerft rechten van Uitgeverij Prometheus/Bert Bakker voor film Awater

 


 
Film(s)
Awater (coming soon)
Leve het Bruine Monster
 
Scenario
Hans Heesen
 
Regie
Sherman De Jesus
 
Producers
Cécile van Eijk
Sherman De Jesus
 
Auteur Awater
Martinus Nijhof
 
Links
Prometheus/Bert Bakker
 

Het scenario wordt geschreven door Hans Heesen en geregisseerd door Sherman De Jesus, Zij werkten eerder succesvol samen aan de voetbalfilm Leve het Bruine Monster. Hans Heesen is ook bekend van De Vliegende Hollander en Duska. Awater is een coproductie met RTV Utrecht waarmee Memphis Film & Television eerder Gods Eigen Parochie produceerde.

Awater, een verhalend gedicht uit 1934 van Martinus Nijhoff, wordt gerekend tot de klassieken van de Nederlandse letterkunde. In ruim 270 regels beschrijft het gedicht de zoektocht van iemand die na het overlijden van zijn broer op zoek is naar een reisgenoot.

Memphis Film & Television | Maliebaan 24-26, 3581 CP Utrecht, The Netherlands | Tel. Fax. |

Website by Koduijn