Joy Meal

Scenario & Regie
Mathijs Geijskes

 

Cast
Freerk Bos
Tina de Bruin
Caroline van Houten
Maud Loth
Bo Polak
Jaap Robben

 

Producenten
Cécile van Eijk
Sherman De Jesus

 

Montage
Job ter Burg

 

Geluid
David Carniggelt

 

Muziek
Rens Machielse
Regie assistentie
Petra van Lint

 

Art Direction
Gaffer
Bert Hogenes

 

Belichter
Bert Hogenes

Terwijl Jack (Freerk Bos) van zijn Joy Meal geniet in een fast food restaurant valt zijn blik op Anna (Caroline van Houten) die twee tafeltjes verderop zit. De manier waarop Anna haar Joy Meal eet, verleidt Jack om hetzelfde te doen. Aangestaard door de andere bezoekers eten ze zich smakkend, bijtend en zuigend aan de hamburgers, frietjes en milkshakes naar een hoogtepunt toe.

Ook de mooie Eva (Tina de Bruin), die eerder Jack volkomen negeerde, kan haar ogen niet meer van hem af houden. Anna komt klaar en zakt terwijl ze een laatste slok milkshake neemt, bevredigd achterover. Jack wil haar volgen maar dan ontdekt hij dat zijn zakje met Franse frietjes leeg is. Hij springt snel op om nieuwe friet te gaan halen. Als Jack terug is met nieuwe friet is Anna verdwenen, teleurgesteld zakt hij neer. Dan trekt Eva zijn aandacht. Ze likt met een zwoele blik haar rietje af en kijkt Jack vol verwachting aan.

Jack gooit zijn friet weg, hij heeft er geen zin meer in. Sip volgt Eva hem als hij het restaurant uitloopt. Haar blik valt dan op twee pubers die op de plaats van Jack zijn gaan zitten.De jongens geloven hun ogen niet.

2001
35 mm, kleur, Dolby Surround / Video
6’40” min.
Alle talen – geen dialoog, geen ondertiteling


Memphis Film & Television | Maliebaan 24-26, 3581 CP Utrecht, The Netherlands | Tel. Fax. |

Website by Koduijn