Meer dan 100 inzendingen filmaffichewedstrijd Alles Moet Nieuw – Piet Zwart

Alles Moet Nieuw – Piet Zwart van regisseur Sherman De Jesus vertelt het verhaal van typograaf, fotograaf en industrieel ontwerper Piet Zwart (1885 -1977).
Meer dan 100 (grafisch) vormgevers hebben hun affiche geupload en maken kans op de publieksprijs of de juryprijs. Van 1 tot en met 15 maart 2012 kunt u stemmen op uw favoriete affiche op: http://fotowedstrijd.mijnalbum.nl/avro2/.
Het affiche met de meeste publieksstemmen, wint de publieksprijs.
Begin april 2012 maakt de vakjury bestaande uit Wim Crouwel, Mieke Gerritzen, Anne Koningsberger, Simone van den Ende en Benno Tempel bekend wie de winnaar is van de juryprijs. Tijdens de feestelijke première van Alles Moet Nieuw – Piet Zwart op 14 april 2012 in het Gemeentemuseum Den Haag vindt de uitreiking plaats.
De winnaar van de publieksprijs wordt samen met de winnaar van de juryprijs en de top 10 van affiches waar het meest op gestemd is door het publiek, geëxposeerd in MOTI, Breda.  U kunt hier http://fotowedstrijd.mijnalbum.nl/avro2/ stemmen op uw favoriete affiche.

Memphis Film & Television | Maliebaan 24-26, 3581 CP Utrecht, The Netherlands | Tel. Fax. |

Website by Koduijn